Sivukartta | Haku | Tulosta   | Kirjaudu  
Etusivu Ajankohtaista Yhteystiedot Lomakkeet Palveluhakemisto Palvelumaksut Palaute

Henriikkakoti, Teuva

 

Teuvan Henriikkakoti on 1.1.2013 muuttunut tehostetun palveluasumisen yksiköksi. Henriikkakoti tarjoaa pitkäaikaishoitoa erikuntoisille ikäihmisille. Henriikkakoti on nimensä mukaisesti meidän asukkaiden koti. Henriikkakodin asukkaat tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa, hoivaa ja huolenpitoa.

Asukaspaikkoja on 34, joista yksi on intervallipaikka.
Olemme aloittaneet 2012 tiimityön, joka tarkoittaa, että sama henkilökunta työskentelee yhteisenä tiiminä asukaslähtöisesti. Henriikkakoti jakaantuu kolmeen erilliseen tiimiin. Jokaisessa tiimissä on 6-7 henkilöä. Tiimi vastaa omasta tiimistään itsenäisesti. Lisäksi on Hyppy-tiimi, joka on jokaisessa tiimissä tarpeen mukaan tehden vapaapäiviä ja muita poissaoloja, sekä laitoshuoltajien Tupaaset-tiimi, joka vastaa Henriikkakodin siisteydestä ja ruokahuollosta. Henkilökunta toimii ammattitaitoisella työotteella.
Vierellä-tiimi: Tiimi toimii Viljaminpolulla, jossa on 9 huonetta, joista kaksi huonetta on kahdenhengen huoneita. Yhteensä 11 asukasta.
 
Kotoosat-tiimi: Tiimi toimii Ainonkujalla, jossa on 11 huonetta, yksi huone on kahdenhengen huone. Yhteensä 12 asukasta.
 
DEE-tiimi: Tiimi toimii dementiayksikössä, jossa on 11 asukasta, jokaisella asukkaalla on oma huone. Dementiayksikön asukkaat ovat muistihäiriöisiä, tarkoituksena on taata muistihäiriöiselle asukkaalle turvallinen ja rauhallinen asumisympäristö. Henkilökunta on motivoitunut muistisairaiden hoitamiseen.
 
Toteutamme toimintakykyä ylläpitävää työotetta, jolloin asukkaita pyritään aktivoimaan mahdollisimman paljon päivittäisten toimintojen yhteydessä omatoimisuuden säilyttämiseen. Henkilökunta tekee töitä moniammatillisesti. Henkilökuntaan kuuluu palveluvastaava, sairaanhoitajia, perus- ja lähihoitajia, hoitoapulaisia ja laitoshuoltajia. Henkilökunta työskentelee 3-vuorossa. Jokainen työntekijä tekee työtään asukaslähtöisesti, itsemääräämisoikeuden huomioiden.

Osastolla käy säännöllisesti lääkäri ja fysioterapeutti.
Henriikkakodilla on vapaat vierailuajat, kuitenkin toivoisimme vierailun päättyvän klo 19.00 mennessä, koska silloin aloitamme valmistautumisen yötä varten.

Olette tervetulleita vierailemaan yksikössämme!
Yhteystiedot:
Tuokkolantie 4, 64700  TEUVA
vs. palveluvastaava Henna Haverinen, puh. 050 386 4628, etunimi.sukunimi@llky.fi
A-osaston kanslia puh.0406748034, dementia puh. 040 6703828
toimistosihteeri Kaija Salomaa puh. 040 480 4570

Henriikkakodin juhlasali: Osa juhlasalista on normaalisti varattavissa erilaiseen toimintaan ja osa on väliaikaisesti fysioterapian välinelainaamona.

 

 

 

 

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä • Hallintoaukio • PL 100, 61801 KAUHAJOKI • (06) 2413 2000