Sivukartta | Haku | Tulosta   | Kirjaudu  
Etusivu Ajankohtaista Yhteystiedot Lomakkeet Palveluhakemisto Palvelumaksut Palaute

ASUULIKOTI

Osoite: Asuulintie 50, 61850 Kauhajoki as.

Puhelin

Hoitajat, puh. 040 731 3721
Vastaava sairaanhoitaja Paula Laine, puh. 0400 788 603
Palveluvastaava Susanna Teerimäki, puh. 043 820 0928

Asuulikoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Ikkeläjoen ja Sotkanluoman rajoittamalla niemekkeellä n. 8 km Kauhajoen keskustasta. Samassa rakennuksessa kanssamme toimii Jokimutka, kehitysvammaisten asumisyksikkö. Asuulikodissa on 21 tehostetun palveluasumisen paikkaa. Tilavissa asunnoissa on oma vessa ja suihku, rakennuksesta löytyy myös sauna.  Ruokailut tapahtuvat pääsääntöisesti yhteisessä ruokailutilassa.  Asukaspaikkojen myöntämisestä päättää LLKY:n SAS-ryhmä. Henkilökuntaa Asuulikodissa on vastaava sairaanhoitaja, kaksi sairaanhoitajaa, yhdeksän lähihoitajaa ja kolme laitoshuoltajaa.

Toimimme kuntouttavan työotteen mukaisesti, eli tuemme asukkaan omaa toimintakykyä ja voimavaroja mahdollisimman pitkälle. Asuulikodilla käy kauppa-auto tiistaisin ja järjestämme erilaista virkistystoimintaa joka viikko, esimerkiksi pelaamme bingoa tai järjestämme muistelutuokioita. Lisäksi järjestämme omaisten ja asukkaiden yhteisiä tapahtumia kaksi kertaa vuodessa. Asuulikoti on ensisijaisesti asukkaidemme koti, esimerkiksi aamuisin asukas saa herätä oman rytminsä mukaan. Toivotamme vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Varsinaista vierailuaikaa ei ole, mutta toivomme vierailujen tapahtuvan ennen klo 21.00.

Palvelukotitoiminta on alkanut Asuulissa vuonna 1991, kun Asuulin Asuntola aloitti toimintansa Kauhajoen Invalidit Ry:n ja Kauhajoen kunnan yhteistyönä. Sittemmin Kauhajoen Invalidit Ry otti täyden vetovastuun ja marraskuussa 2011 Invalidiliiton Asumispalvelut Oy jatkoi toimintaa Kauhajoen Validia-Koti -nimellä. Vuoden 2015 alusta toiminta siirtyi LLKY:n alaisuuteen ja jatkui nimellä Asuulikoti.  

 

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä • Hallintoaukio • PL 100, 61801 KAUHAJOKI • (06) 2413 2000