Sivukartta | Haku | Tulosta   | Kirjaudu  
Etusivu Ajankohtaista Yhteystiedot Lomakkeet Palveluhakemisto Palvelumaksut Palaute

 

SANSSINKOTI

Sanssinkoti on tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa kodin 40 asukkaalle ja 24 asiakaspaikkaa lyhytaikaisia hoito- ja kuntoutusjaksoja varten. Palvelukodissamme Almanpolulla, Vilhelminpolulla, Kaarlonpolulla sekä Akselin & Auroranpolulla on pysyvään asumiseen tarkoitettuja paikkoja. Intervallipaikat sijaitsevat Katariinanpolulla, muutamia paikkoja on myös Akselin & Auroranpolulla. Palveluasumisen paikkoja haetaan LLKY:n SAS-ryhmän kautta. Jokaisessa yksiköissämme työskentelee sairaanhoitajia, lähi- ja perushoitajia, laitoshuoltajia, hoitoapulaisia, fysioterapeutti ja viriketoiminnanohjaaja. Lisäksi joukossamme on hoitotyön opiskelijoita harjoittelujaksoilla. Henkilökunta on paikalla yksiköissämme ympäri vuorokauden.

Osoite:

Prännärintie 10

61800 Kauhajoki
 

INTERVALLIYKSIKKÖ KATARIINANPOLKU

Yhteystiedot:

Hoitajat p. 040-199 0524

  • Asiakkaan hoitoa koskevat asiat ja kuulumisten tiedustelut

Intervallihoitaja p. 043-820 0460

  • Intervallijaksojen tiedustelut ja muutokset
  • Jatkohoidon järjestämistä koskevat asiat
  • Tulotilanne ja kotiutusasiat

Arkipäivisin tavoitettavissa

Vastaava sairaanhoitaja p. 040-4808220

Vastaava sairaanhoitaja p. 040-669 4454

Fysioterapeutti p. 040-180 3443

Viriketoiminnan ohjaaja p. 040-718 4420

Palveluvastaava p. 043-820 0928

Intervalliyksikkö tarjoaa tehostettua palveluasumista ennalta sovittuina hoitojaksoina. Hoitojaksot voivat olla säännöllisiä tai kertaluontoisia, pituudeltaan yleensä 1-2 viikkoa. Jakson tarkoitus on tukea asiakkaan mahdollisuutta selviytyä arjesta kotioloissa mahdollisimman pitkään sekä tukea omaishoitajan jaksamista.

Intervallijakso tarjoaa vaihtelua arkeen mielen ja kehon hyvinvoinnista huolehtien. Kuntoutuksesta ja viriketoiminnasta vastaavat niin yksikön fysioterapeutti, viriketoiminnanohjaaja kuin hoitohenkilökuntakin. Näin ollen virikkeitä onkin tarjolla aamupäivästä mahdollisuuksien mukaan aina iltaan saakka. Ennen päivällistä ei siis lainkaan ole yllättävää, jos laulu raikaa ja tanssiin pyörähdetään. Ruoan jälkeenkin voi rennosti pelailla ja ?praatailla?, mutta on meillä myös lupa huilailla. Toimimme kuntouttavalla työotteella kannustaen, asiakkaille luottamusta itseensä valaen -"Minä pystyn", -"Minä kykenen" yhdessä toisiamme tukien!

 

PALVELUASUMISYKSIKÖT: Kaarlonpolku, Vilhelminpolku, Almanpolku ja Akselin & Auroranpolku

Yhteystiedot:

Tiimien hoitajat:

Kaarlonpolku p. 040-674 4328

Vilhelminpolku p. 040-674 4879

Almanpolku p. 040-674 4639

Akselin & Auroranpolku p. 040-199 0597

  • Asukkaiden hoitoa koskevat asiat ja kuulumisten tiedustelut oman tiimin hoitajilta

Arkipäivisin tavoitettavissa:

Vastaava sairaanhoitaja p. 040-4808220

Vastaava sairaanhoitaja p. 040-669 4454

Fysioterapeutti p. 040-180 3443

Viriketoiminnan ohjaaja p. 040-718 4420

Palveluvastaava p. 043-820 0928

 

Palveluasumisyksikkömme arkea ohjaa tiimityön malli ja kuntouttava työote. Yhdessä tiimissä työskentelee pääsääntöisesti samat tutut hoitajat, jotka tuntevat tiimin asukkaiden tavat ja tottumukset. Tiimeissä toimitaan kuntouttavan työotteen mukaisesti asukkaan omatoimisuutta tukien ja voimavaroja vahvistaen. Jokaisella asukkaalla on tiimissä omahoitaja, joka toimii yhteyshenkilönä asukkaan, omaisen ja tiimin henkilökunnan välillä. Lisäksi omahoitaja huolehtii yhteistyössä asukkaan ja omaisen kanssa hoito- ja kuntoutussuunnitelman ajantasaisuudesta. 

Asukkaiden mielen ja kehon kunnosta huolehditaan järjestämällä monipuolisia virike- ja toimintatuokioita. Jokaiselle löytyy tekemistä esimerkiksi jumppatuokion, kuntosaliharjoittelun, ulkoilun, lukemisen, laulamisen, askartelun tai hartaushetken merkeissä. Vuoden aikana järjestetään myös erilaisia juhlia ja suosittuja päivätansseja. Virike- ja toimintatuokioissa on mukana monia eri tahoja ja meille vieraat ovat muutenkin aina tervetulleita. Arkea piristää mukavasti, kun naapuri tai ystävä entiseltä kotikylältä käy seurustelemassa ja kertomassa kuulumisia tai joku lähtee seuraksi vaikkapa kahvilaan tai kauppareissulle. Käymään voi tulla aina kulkiessaan, kodissamme ei ole erillisiä vierailuaikoja. Toivomme kuitenkin, ettet tule vierailulle, mikäli itselläsi tai perheelläsi on oksennus-/ripulitautia tai oireiden loppumisesta on alle 3 päivää.

Vakinaisten asukkaiden lääkärinä kodissamme toimii geriatrian erikoislääkäriksi valmistuva Anna Mäkitalo Doctagon-vastuulääkäripalvelusta. Doctagonin lääkärit ovat tehneet asukkaille lääketieteellisen tarkastuksen ja jatkossa lääkäri tapaa asukkaita kolmen kuukauden välein. Lääkärinkierto toteutetaan puhelimitse kerran viikossa. Lisäksi lääkäri on puhelimella tavoitettavissa kiireellisissä asioissa joka päivä ympäri vuorokauden. Omaiset voivat olla mukana lääkärin tarkastuksissa ja heille voidaan tarvittaessa järjestää soittoaika lääkärille. Lyhytaikaisella paikalla olevien asukkaiden lääkärinä toimii terveyskeskuksen lääkäri.

 

 

 
   
Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä • Hallintoaukio • PL 100, 61801 KAUHAJOKI • (06) 2413 2000